Domov2019-01-15T20:16:33+00:00

Pričetek gradnje februarja 2019, predviden rok vselitve pomladi 2020 

NOVI VRTOVI

Za visoko resolucijo kliknite HD

Spletna stran Novi vrtovi je v izdelavi in se bo vsebinsko ter oblikovno v nadaljnjih dneh dopolnjevala. 

Spletna stran Novi vrtovi je v izdelavi, počasi dodajamo tlorise, v nekaj dneh pa bomo predstavili celotno ponudbo stanovanjskih enot, vključno z prerezom etaž za večjo preglednost. Tlorisi in etaže bodo vidni, kot jih imamo predstavljene v projektih Kare Koroška in Sončne Terase. Stanovanja bodo res raznovrstna in bodo nudila veliko kakovost tudi na manjših kvadraturah, določena bodo imela postebnosti, kot na primer vstopanje v stanovanje DIREKTNO IZ DVIGALA (osebno dvigalo). Delovni tloris 4 sobnega stanovanja najdete TUKAJ 

STANOVANJSKA SOSESKA NOVI VRTOVI

Stanovanjska soseska Novi Vrtovi je prva nova stanovanjska pozidava na območju vzhodno od Dravograjske ceste. Na območju je predviden stanovanjski program v notranjost in poslovni ob Dravograjski cesti. Na tej strani prometnice je od poslovnega programa že izgrajen Lidl.

Pozidava predvideva 6 stolpičev povezanih s podzemno garažo. Poudarek je na udobju. Ves mirujoči promet za stanovalce je predviden v garaži. Velika dvigala bodo ponudila udobne povezave do stanovanj. Tlorisi so zasnovani funkcionalno.

Stanovanjem v pritličju bodo pripadali veliki atriji od 40m2 za dvosobna do 180m2 za petsobna stanovanja. V višjih etažah bodo prostorni balkoni in terase med 7-17m2, v zadnji etaži pa bomo ponudili večja stanovanja s 50-100m2 velikimi terasami in najboljšim pogledom.

Nekatera štirisobna stanovanja bodo imela direkten dostop v stanovanje neposredno iz dvigala. Štiri najvišja stanovanja bodo imela veliko zasebno zaprto garažo za po dva avtomobila in direktno povezavo iz lastne zaprte garaže do stanovanja z dvigalom.

LOKACIJA:

Novi Vrtovi bodo izgrajeni v mirnem zelenem predelu Maribora na meji Tabora in Studencev, na delu območja ob Engelsovi ulici, kjer so se nahajali vrtički in Ulico I internacionale. Na severu je obstoječa nizka individualna pozidava, na vzhodu parkovne površine MO, na jugu in zahodu pa bo stanovanjska pozidava, ki se zaključi z nakupovalnimi centri ob prometni Dravograjski cesti.

Okolica je v prvi vrsti mirna. Okoliški Engelsova in Ul. I internacionale sta ulici z minimalno prometno intenziteto, zelo prometna Dravograjska cesta pa je oddaljena dovolj daleč, da bo hrup iz prometnice zanemarljiv, kljub temu pa so pomembne mestne prometnice (Cesta prolaterskih brigad, Dravograjska cesta s Koroškim mostom in Ul. Pariških komun vse dosegljive v radiju 500m.  V enakem radiju se nahajajo še štirje že izgrajeni nakupovalni centri (Lidl, Qlandija, Center okoli Hoferja in Planet Tuš. V prihodnosti bodo izgrajeni še štirje centri ob Dravogarjski cesti.

Center mesta je oddaljen 2,3km (Glavni trg), takoj zraven pa so športne površine (Atletski stadion Poljane, stadion Železničar, Drsališče, Taborska dvorana).

Vrtec je oddaljen 400m, Osnovna šola Leona Štuklja in Franceta Prešerna 1000m, Druga gimnazija, Zdravstvena šola, Šola za oblikovanje, Prometna šola 1500m.

Za povečavo klikni na fotografijo.

Za tlorise kliknite na spodnji gumb: 

GUMB TLORISI
Spletna stran Novi vrtovi  je v izdelavi

Za projekt Novi vrtovi še nimamo pridobljenih splošnih pogojev prodaje, pričakujemo jih spomladi 2019.

Do pridobitve le teh, stanovanj ne prodajamo in tudi zanj še nimamo cenikov.