Mali Kare

O projektu

Objekt se nahaja v središču mesta in meji na našo novogradnjo “Kare Koroška” V oddaljenoti do 400 m nudi dostopnost do vseh mestnih funkcij, vrtcev, šol, bank, trgovin in sprehajalnih poti (ob Dravi). Starejša večstanovanjska hiša je v celoti adpatirana “od pet do glave”; vsi tlaki, inštalacije, ometi, stavbno pohištvo, streha, tlaki vse je novo. Ogrevanje je na toplotno črpalko.

  • 1. nadstropje: 4 sobno penthaus stanovanje s teraso

“Penthaus v prvem nadstropju nudi zelo visoko kakovost bivanja. Dnevni prostor je zelo velik in na najvišji točki v višino meri kar 5.5 metra. To mu daje še poseben čar in svobodo bivanja, saj je osvetljen z vseh strani. Piko na i pa penthausu ponuja velika terasa na mirno okolico.”

KONTAKT
031 442 999
info@novogradnje-maribor.si
BODI OBVEŠČEN
O NOVOSTIH
PRIČETEK PRODAJE
pomlad 2020

Stanovanje meri 161 m2, od tega terasa 21m2.
Objekt je fazi rekonstrukcije. Končan bo predvidoma na pomlad – poletje 2019.
Ogrevanje prostorov in sanitarne vode je na toplotno črpalko. Zalogovnik je velikosti 500 litrov.

Vhod je iz severne strani v pritličju, kjer je tudi shramba in garderoba. Po stopnicah se pride na veliko teraso iz katere je vstop v stanovanje. Vhodna vrata so v alu izvedbi.

Značilnost:
Odlika in kakovost enote je v velikem bivalnem prostoru, ki je zelo svetel in zelo prostoren. Na najvišji točki v bivalnem prostoru (61,8 m2) je višina 4.2 metra. Celoten prostor je naravno zelo osvetljen z velikimi okni na južni strani, na vzhodni strani (jedilnica – kuhinja) je vhod na teraso. Nad vrati terase so dvojna okna in še ena horizontalno nad pultom v kuhinji. V bivalnem prostoru je vgrajena klimatska naprava. Prav tako je pripravljena dimna tuljava za kaminsko peč.
Objekt bo končan na ključ, z izgrajenimi končnimi tlaki (parket – keramika), vgrajenimi energetsko varčnimi in kakovostnimi svetili in z vgrajeno sanitarno opremo višjega cenovnega razreda.

Tehnični opis :
Obstoječ objekt je tlorisne zasnove v obliki črke U, etažnosti K+P+M, streha objekta je simetrična dvokapnica naklona 39° in 34°. Del objekta je krit z položnejšo streho naklona 5°, ter terasa v mansardi s streho z minimalnim naklonom 2°. Ostrešje je klasično leseno z kapnimi, vmesnimi in slemenskimi legami ter špirovci.
Fasada bo termoizolativna v kombinacij svetle in temne barve.
Odmiki od sosednjih zemljišč so zagotovljeni skladno z določili odloka. Objekt je grajen iz trajnih materialov: opeka, beton, les, jeklo.
Ob objektu se zagotovi mesto za ločeno zbiranje gospodinjskih odpadkov.
Na parceli se ob uvozu, manipulativnih in pohodnih površin zagotovijo še zelene površine, ki se oplemenitijo z avtohtono zasaditvijo dreves in grmovnic za boljšo integracijo v prostor.

Zunanja ureditev ob objektu:
Vse povozne in pohodne površine se izvedejo v asfaltu in betonskih tlakovcih, ki se zaključijo z betonskimi robniki. Ostale površine se zazelenijo in zasadijo z avtohtonim rastlinjem, tako da se boljše zlivajo z okoljem.
Zidovi:
Zunanji nosilni zidovi kleti, pritličja in mansarde so opečni debelin od 20 – 65 cm. Zidovi bodo na notranji strani gladko ometani in popleskani. Notranji nenosilni zidovi se izvedejo iz opeke oz. iz mavčno kartonskih plošč.

Okna, vrata:
Okna in vrata objekta so s PVC in leseni izvedbi z termopan zasteklitvijo. Vhodna vrata so ALU. Notranja vrata so lesena z lesenim podbojem.

Tlaki:
Bivalni prostori v pritličju in v mansardi so zaključeni v parketu. Prostori kopalnic, wc-jev, in tehničnih prostori so zaključeni v keramiki. Vsi tlaki so kakovostni v visokem kakovostnem razredu.

Finalna obdelava notranjih zidov in stropa:
Izveden je oz. se izvede grobi in fini omet na katerega je nanešen zaključni sloj (barva po izbiri investitorja). Zidovi kopalnic in WC-jev so urejeni v keramiki do polne višine prostora.

Fasada objekta:
Fasada objekta bo v kombinaciji svetlih in temnih tonov.

Kritina:
Bramac.

Tloris

Tloris (za povečavo klikni na tloris)

Vhod

Opis prostora m2
Dnevnobivalni prostor 61,80
Spalnica 17,15
Soba 16,80
Soba 6,35
Kopalnica 7,20
Wc 2,45
Shramba v dnevnem prostoru 0,80
Shramba s stopniščem 13,50
Predsoba z garderobo, hodnik 13,70
Površina stanovanja 139,75
Terasa 21,15
Skupna površina 160,9

135 m2

uporabne površine

1

garažno mesto

1

stanovanje

INFORMACIJE

KONTAKT