DVE HIŠI V NIZU

Maribor Tezno, Ulica Rose Luxemburg  

  • V izgradnji je skrbno in premišljeno načrtovan objekt najvišje kakovosti. Nastal je z mislijo na tiste, ki želijo svoj dom v bližini mesta in hkrati v mirnem, urejenem in zelenem okolju. Objekt se nahaja na naslovu Ul, Rose Luxemburg (53) zraven Stražunskega gozda, le 5 minut oddaljen od AC izvoza MB-Center. Obe enoti izpolnjujeta zahteve bivanja sodobne družine. Glavno vodilo pri zasnovi je bilo energetska varčnost (razred A1), svetlost bivalnih prostorov (orientacija na jug) in diskretnost (terase postavljene na nasprotne strani). Rezultat je unikaten objekt z dvema modernima enotama, ki se ponašata z odlično izvedbo po visokih standardih EKO sklada za nizkoenergijske hiše in je uvrščen v najvišji A1 energetski razred. 
  • TEHNIČNI OPIS

   Gradnja je klasična opečna, nosilni zidovi debeline 25 cm, povezana s protipotresnimi armiranobetonskimi elementi.

   Streha objekta je ravna z minimalnim 2% naklonom, proizvajalca Bauder in nasutjem iz prodca.

   Fasada objekta je kontaktna v debelini 20 cm. Zaključni sloj fasade je izveden delno v svetli in delno v grafitni barvi.

   Okna so PVC s troslojno zasteklitvijo in skritim okovjem. Za senčenje skrbijo zunanje žaluzije z elektro pogonom. Oboje v grafitni barvi. Možnost nadgradnje na pametni sistem upravljanja senčil.

   Vhodna vrata v stanovanja so proti-vlomna z varnostnim okovjem.

   Ogrevanje je urejeno s talnim gretjem. Vgrajena bo toplotnačrpalka voda-zrak proizvajalca Daikintip Altherma (najvišja sezonska učinkovitost, okolju prijazna), ki omogoča tudi hlajenje prostorov.

   Prezračevanje – vgrajena bo visoko kakovostna prezračevalna naprava/rekuperacija, ki omogoča stalen dotok svežega zraka, ki se ob vstopu v hišo prefiltrira in ogreje s toploto odpadnega zraka, kar pomeni višjo kakovost bivanja in varčevanje z energijo.

   Predelne stene so iz dvojnih mavčno kartonskih plošč s toplotno in zvočno izolativnim slojem med profili.

   Notranja vrata so lesena, v osnovi bele barve.

   Zaključni pod v večini prostorov je gotovi parket z zaključnimi letvami. V predsobi, sanitarijah, kopalnicah in utilitiyu je pod iz keramike. Sanitarna oprema je iz kvalitetne sanitarne keramike. WC kotlički so podometni. Tuš kabine v kopalnicah so tlakovane s talno keramiko. Kopalnice so opremljene s kvalitetnimi armaturami.

   Terasa je betonska, finalno obdelana s keramiko.

   Dovoz je tlakovan z modernimi tlakovci. Okolica je urejena, zasajena trava, ograja iz žičnatega sistema. 

Vseljivo poleti 2020

informacije in prodaja: 031 442 999

CENA hiše 1:

101,30m2 = 199.920,00 EUR 

ddv je vključen v prodajno ceno

CENA hiše 2:

100,30m2 = 199.890,00 EUR 

ddv je vključen v prodajno ceno